Projecten en Consultancy

Staat u voor een grote verandering op ICT-gebied? Dan is het belangrijk een betrouwbare partner te vinden die weet wat u nodig heeft. Zoek niet verder en neem contact met ons op. Wij kunnen u veel kosten besparen door elke specifieke situatie persoonlijk door te lichten en samen met u te bekijken hoe wij als PC-Knaller uw systeem efficiënter kunnen maken. Of waar u met uw huidige ICT-leverancier meer winst kunt behalen. Hetzij in tijd of in geld. Wij laten u zien dat het beter en goedkoper kan.

Reparatie en Installatie

Heeft u een kapotte pc? Is uw laptopscherm stuk? Server gecrasht? U krijgt de nieuwe software niet geïnstalleerd? Of het doe-het-zelf-pakket van uw internetprovider was toch niet zo’n briljant idee? Wij komen op afspraak bij u langs. Mocht een reparatie of installatie toch meer tijd nodig hebben dan verwacht, of indien u zelf weg moet, dan neemt onze techneut uw hardware mee en brengt deze retour wanneer het u schikt. Zonder problemen. Bij de PC-Knaller staat de klant echt voorop.

Systeembeheer

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en beheren van netwerken. Of deze nu groot of klein zijn. Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden waarin wij uw gehele ICT-zorg uit handen nemen tegen een zeer concurrerende prijs. Het verschil tussen de PC-Knaller en andere aanbieders is dat u betaald voor de werkelijk gewerkte uren, dus niet voor de tijd dat één van onze technici zit te wachten op een programma dat aan het downloaden is. U betaald dus voor WERK en niet voor WACHTEN.

Websites

U kunt bij ons terecht voor een passend website-ontwerp, van creatie tot en met de hostingservice van uw zakelijke en persoonlijke websites. In nauwe samenwerking met Designbazen (www.designbazen.com) voorzien wij u van een hoogwaardige vormgeving en een duidelijke inhoud. Dit is slechts een kleine greep van onze mogelijkheden, bij ons kan alles!

Scholen

Voor scholen hebben wij ook diverse oplossingen. Eén van die oplossingen is de ICT-Conciërge. Uw eigen vertrouwde conciërge met een ICT-hart. En ook niet onbelangrijk, een goed hart. Door één centraal aanspreekpunt te hanteren houden wij het totaaloverzicht en kunnen we voor elk mogelijk probleem de beste oplossingen of preventies bieden.